Ruskan Lumo -voimavaellus


MILLOIN? 13.-17.9.2017

MISSÄ? Vätsärin erämaa, Pakanajoki

HINTA:  865 €, early bird hinta 30.6. mennessä 790 €
Sisältää: jooga- ja meditaatioharjoitukset,opastukset, saunomisen, ruuat erämaassa, yöpymisen ja illallisen Sanilan Porotilalla. Majoittuminen yhteishuoneissa.

Ilmoittaudu mukaan!

Rentoudu, luomoudu ja täytä voimavarasi.


Tunnelmallinen voimavaellus vie sinut Vätsärin upeaa erämaahan aikaan, jolloin luonto puhkeaa ruskan väreihin. Rentoudu, luomoudu ja täytä voimavarasi. Päivät sisältävät jooga- ja luontoyhteysharjoituksia, meditaatiota, henkistä valmennusta, sienien ja marjojen poimintaa. Oppaanasi tällä matkalla ovat kokeneet kulkijat Aksana Kurola ja Henna Länsipää.

Kotiin vietäväksi saat joogan tuomaan kokonaisvaltaista hyvinvointia, luontoyhteyden vahvistamaan stressivapaata ja tasapainosta olemista. Meditaation osaksi pysymistä omassa ytimessäsi, mielen hallintaa, vahvaa lempeyttä itseämme kohtaan sekä oman voiman tunteen ja keinot pysyä siinä.

Päivien aikana teemme joogaharjoitusta kaksi kertaa päivässä, retkeilemme erämaan upeassa luonnossa, meditoimme, annamme naurun virrata ja syvennymme itseemme pienin voimauttavin harjoituksin – ennen kaikkea opimme itsestämme ja omasta viisaudestamme lumoavassa Lapin luonnossa.

Joogasalina toimii niin tunturit kuin vanhan metsävartijan hirsiseinäinen pirtti.

Pakanajoen erämaakämpässä voi tuntea historian havinan, sillä kämppä sijaitsee muinaisen Ruijan polun varrella. Ihanan tunnelmallinen kämppä tarjoaa makoisat yöunet. Retriitillä tarjoillaan luonnon antimia ja herkkullisia kasvisherkkuja, paljon luomua ja paikallisia Lapin tuotteita käyttäen.

Hinta: 865 €, early bird hinta 30.6. mennessä 790 €
sis. jooga- ja meditaatioharjoitukset,opastukset, saunomisen, ruuat erämaassa, yöpymisen ja illallisen Sanilan Porotilalla. Majoittuminen yhteishuoneissa.

Varausmaksu 100 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Huom! Hinta ei sisällä matkoja Näätämöön. Kyyditykset Rovaniemeltä 80 e, Ivalosta 40 e meno-paluuna.

Paikan päälle: Lentäen Rovaniemelle tai Ivaloon, junalla Rovaniemelle, bussilla Näätämöön tai järjestetyssä kyydityksessä.Varaa paikkasi heti!


Ilmoittaudu mukaan!