Rohkea sydän johdattaa meitä omanlaiseen vahvaan elämään.
Haluatko karistaa viimeisetkin epämukavuuksien rippeet pois ja alkaa


aivot-narikkaan

MILLOIN? TULOSSA!

MISSÄ? TULOSSA!

KENELLE? Sinulle, joka haluat elää vahvaa omaa elämää, olla rohkean sydämen ohjattavissa ja nostaa oman potentiaalisi uusiin ulottuvuuksiin.

MITÄ? Voimallisia, rohkeita ja luovia harjoituksia turvallisessa ilmapiirissä. Kokoamme unelmia, maalaamme, heittäydymme, nauramme ja opimme uutta itsestämme. Savusaunomme ja rentoudumme poreammeessa.

ERIKOISTA: Et tule saamaan ohjelmaa koko viikonloppuna (ainoastaan ruokailuajat) ja kännykät kerätään viikonlopuksi pois.

Ilmoittaudu mukaan!

KYLLÄ. Olet tulossa oikeean retriittiin.


Halutko että olet luovempi, spontaanimpi, että nautit elämästä syvästi kaikilla taajuuksilla ja olet astetta onnellisempi, iloisempi ja tasapainoisempi ja vain niin rehellinen, autenttinen ja kaikki tunteet tunteva.

Aivot Narikaan Retriitti vie sinut itsesi äärelle, vahvasti energiaa ja mielialaa nostaen ja inspiraatioita pursuten, tilaa jää myös levollisille hetkille, todellisille syville tunteille, isolle porealtaalle ja yhteisille jakamishetkille ja takkatulen loimulle.

Ohjelma on monipuolinen, runsas ja inspiroiva ja muuttaa suuntaa kohti omaa voimaa ja todellista iloa.

Ohjelmassa ainakin seuraavaa:

*Persoonallisuuteni -Voimani ja kompastuskiveni
*Inspiraatiohumala -Heittäydyn
*Dream night -Unelmakarttani
*Naurusessio ’Katkeanko naurusta?’ 😉
*Turva sisälläni -löytöretki sisimpään
*Osaan sanoa EI !! -Rajani, tässähän ne ovat aina olleet.
*Kohti ääretöntä ja sen yli. Omien esiintymis lahjojen ja autenttisuuden paljastaminen
*Sauna & Poreamme & Iltameditaatio & Rentoutus
*Luonnon syli -Ulkoiluhetki

Ohjelmaa, ette tule saamaan koko viikonlopun aikana, opimme suhtautumaan elämään astetta spontaanisemmasti. Tulemme takavarikoimaan puhelimenne (palauttaen ne sunnuntaina lounaalla, Unohda tietokone. P.S Puhumalla saatte puhelimenne takaisin, jos jokin viesti unohtui lähettää tai koti-ikävä ylittää mukavuusrajan 😉 )

Se on varmaa, että tulemme syömään säännöllisesti 3 kertaa päivässä.

Aivot Narikkaan -Sydäntalven Retriitillä olemme astetta lähempänä todellista rajatonta minäämme, opimme riemuitsemaan, ottamaan yhteyden sisäiseen lapseemme, jolla on ollut sinua ikävä. Olemme vapaita ja vapautuneita.

TURVA ON TÄRKEÄ.

Viikonloppuna luomme turvallisen yhteyden retritittiläisiin, jolloin heittäytyminen on turvallista ja tapahtuu kannustavassa ja rakastavassa ilmapiirissä. Kuorimme pois itsestämme sen mitä emme enään kaipaa, se osa joka kaventaa elintilaamme olemattomiin. Tulemme vahvaksi ja hyväksyväksi! Tietoista mieltä ja älykkyyttä käytämme sopivasti valmennuksellisissa tehtävissä vapautuaksemme mielen luomista harhoista ja uskomuksista. Kolisuttelemme myös epämukavuusalueemme rajoja, silloin voimme kasvaa, ja pian olemme maailmassa ja erilaisissa tilanteissa kuin kala vedessä. Löydämme myös turvan -Sisältämme. Se on tärkeää hyvinvointimme kannalta ♥ Ja osaamme sanoa EI ja tiedostamme omat rajamme, emmekä ole enään muiden tallottavissa, eikä meillä ole tarvetta talloa muita.

“Käytän menetelminä kaikkea sitä, mikä toimii kaikista parhaiten ihmisten vapauttamisessa ja eniten sitä mikä virtaa minun lävitseni luontaisesti. Näin retriitti on autenttinen ja voimakas. Kenenkään ei tarvitse esittää mitään, ei pitää mitään naamiota yllä, ei luulla tietävänsä paremmin” —Henna

 

MENETELMÄT:

Käytämme menetelminä voimauttavaa valmennusta, liikettä, jakamista, meditaatiota, esiintymistä, kehonkieltä, unelmointia, kirjoittamista ja luovaa maalausta (et tarvi aikaisempaa kokemusta mistään). Avaamme uskomuksia ja rajoittavia ajatusmalleja. Olemme inpisraatiohumalassa, heittäydymme ja nauramme. Tärkeä osa on myös jakamisella, omalla prosessoinnilla ja sen käsittelemisellä. Käymme myös metsässä ulkoilemassa ja vahvistamassa luontoyhteyttä, nautimme löylyluolan löylyistä ja isosta porealtaasta ja takkatulen loimusta.

Retriittissä käytetään voimallista musiikkia, se on tunteita herättävä, omaa voimaa nostava, uutta tuova ja vahva kokemus, joka vain pitää itse kokea.

aivot narikkaan viikonloppu

“Uskon, että ihmisyyteen kuuluu kaikki, valo, pimeys, luonteenomaiset taipumukset prosessoida ja olla kohtaamatta tiettyjä asioita. Uskon, että vain kohtaamalla voimme vapautua. Vain tunnustamalla sen, että emme ole joka tilanteessa täydellisiä tai sen, että olemme jo täydellisiä tämmöisenään, voimme vapautua olemaan aidosti ja rehellisesti sitä mitä olemme ja energia vapautuu piilottelemisen sijaan.” —Henna


JUURI SINULLE ♥

Aivot Narikkaan -Rohkean sydämen retrtiitti. Sydän avoin, vapautunut ja onnellinen ja ah niin kiitollinen.
Uskallatko heittäytyä mukaan?

SAAT ROHKEUSDIPLOMIN, rohkeudesta jättää aivot narikkaan ja astua omaan voimaasi. Diplomi on osoitus siitä, että olet epävarmuuksien uhmaten kulkenut läpi omien epämukavuusalueitesi, kohtaamalla itsesi ja pelkosi ja olet riemumielillä kohti vapaampaa ja antoisampaa elämää!

YOU ARE BRAVE!!!!! WOW!!! JES!!!

RETRIITTI ALKAA:

Retriitti alkaa pe klo 17 Majoitus ja taloksi käyminen
Klo 18 Uusi ALKU ♥

Lopetamme Su n. klo 16.30
Uuden alun todellinen alku alkaa, kun astumme oikeaan elämään ♥

RUOKA:

Tarjoilemme laadukasta, luomuista, tuoretta, ravitsevaa, äärimmäisen hyvää ja monipuolista kasvisruokaa.
Kerro ruoka-aine allergiasi ja ruokailutottumuksesi.

Ruokailuajat:
Aamiainen n klo. 9-10
Lounas n. klo 13
Illallinen n. klo 18-20 välillä (perjantain ja lauantain ajat ovat hieman erit)

Luvassa myös lauantaina iltapäivä teehetki, sekä sunnuntaina juhlateehetki sertifikaattien yhteydessä.

PAIKKA:

Tulossa

LISÄTIETOJA:

hello@hennalansipaa.com

MITÄ MUKAAN?

InspiraatioVIHKO! Ota mukaan papereita ja erivärisiä kyniä ja rohkea mielikuvitus. Osta jokin kaunis, sinua puhutteleva vihko! Voit myös koristella ihan tavallisen vihkon lehtileikkeleillä kiiltokuvilla tai tarroilla, jotka puhuttelevat sinua, jotka saavat aikaan inspiraation sisälläsi!

Vihko on punaisena lankana koko viikonlopun aikana, jolloin sinulle jää ihana muisto viikonlopusta. Sinne tehdään myös kaikki harjoitteet ja kirjataan oivallukset.

Ota mukaan myös:
Liinavaatteet. Tyynyt ja peitot löytyvät ♥
Pyyhe
Juomapullo
Ulkoiluun soveltuvat vaatteet ja jalkineet.
Rennot vaatteet, jotka soveltuu liikkeeseen ja myös vaatteet, jossa koet olevasi näyttävä oma itsesi. (loppuu se itsemme pienentäminen)
Villasukat ja lämmin villatakkiVaraa paikkasi heti!

Heitä huolisäkki mäkeen ja anna aivojen latautua viikonlopun narikassa ja pääset spontaanisti toteuttamaan itseäsi. Voit huoletta puhelimen ja sähköpostit, ajantajukin voi kadota.
Jes. Vihdoinkin. Vapaus. Tavataan siellä.


Ilmoittaudu mukaan!