Core Coaching on valmennus, joka on suunniteltu yksilöille ja ryhmille elämän voiman nostamiseen, suunnan kirkastamiseen, tunteiden tunnistamiseen ja oman sisäisen timantin hiontaan.


Henna Länsipää

Henna on vahva ja inspiroiva valmentaja, kouluttaja, juontaja, tuottaja ja visionääri, jonka tehtävänä on kannustaa, tsempata ja saada ihmisistä paras esille. Henna haluaa voimauttaa ja aktivoida yksilöitä, ryhmiä ja tapahtumia tilanteen vaatimalla voimalla, erilaisin menetelmin sekä nostaa itsevarmuutta, iloa ja spontaania olemisen riemua.

Ota yhteyttä

Elämän timantit, jotka ovat jo luontaisesti läsnä ihmisessä ovat:

Kyky kehittyä, kyky voimistua fyysisesti ja kyky tuntea.

On aika valjastaa nämä sinun käyttöösi vielä tietoisemmin. On aika alkaa loistamaan.


Core Coachingissa on 3 hiottua timanttia.


 • Connector.

  Eteenpäin menevä voima

  Mitä suuntaan haluat mennä, mitä näet tulevaisuudessa. Kyky mennä eteenpäin ja kyky tehdä suunnitelmia ja toimia niiden mukaisesti kohti huomista omin eteenpäin suuntautuvin askelin, jotka olet itse suunnitellut itsellesi.

 • Connector.

  Fyysisyyden voima

  Kehollisuus voimaantumisen työkaluna, nostamamme kehon voimaa, liikkuen, hengittäen ja voimaantuen sinulle luontaisella tavalla. Muuttamalla fyysistä todellisuutta, muutamme suhtautumistamme. Kehossa on suuri voima ja kehollisuutta apuna käyttäen voimme auttaa omaan voimaan astumista.

 • Connector.

  Tunteiden ja tuen voima

  Itsensä kuuntelemisen ja tunteiden tunnistamisen kyky. Uskallus tuntea kaikki tunteet ja olla niiden kanssa. Syvempi prosessi itsemme äärellä avaa suuria ovia tuntemaan, kohtaamaan, vapautumaan ja olemaan syvemmin tietoinen itsestä ja siitä mitä oikeasti tapahtuu.

Tärkeä osanen on myötätunto ja kuuntelemisen jalo taito, jotka on valmentajan tärkeimpiä ominaisuuksia. Valmentaja ei tiedä paremmin mikä sinulle on parasta, vaan tukee ja kannustaa sinua sinun valitsemallasi tiellä. Vain sinä itse tiedät oman elämäsi. Olet oman elämäsi sankari, oman hollywoodisi tähti — kuka olisi parempi oman elämäsi asiantuntija kuin sinä itse. Etkä tulekkaan saamaan konsultointia ja valmiita ratkaisuja vaan prosessin josta nämä löytyvät itsestäsi.

Tulemme yhdessä piirtämään elämäsi uudelleen ja kirkastamaan visiosi. Kukoistaminen voi alkaa. Saat myös vahvaa tukea ja niin loistavia kysymyksiä, että kaikki tulee selkenemään ja kirkastumaan. Ja tie tähtiin on auki.

Core Coaching Valmennus räätälöidään yksilön mukaan, eikä jokainen kerta välttämättä sisällä kaikkia kolmea timanttia. Me etenemme luontaista rytmiä sinun haluamallasi tavalla. Ja voimme pysyä vaikka eteenpäin menevässä voimassa. Suositeltava määrä valmennuksia on vähintään 4kpl.

Oma valmentajasi on turvasi, tukijasi, kannustajasi ja tsemppaajasi. Valmentajasi myös haastaa hieman, saadakseen sinusta irti sen mikä sieltä on tulossa esille! Yhdessä olette lyömätön parivaljakko!

Ota yhteyttä! Ja aloitetaan matka yhdessä!

Yksilö ja ryhmävalmennus on tehty potentiaalisi nostamiseen ja sen tunnistamiseen. Tämä valmennus on timantti aivan kuten sinäkin!


Yksilövalmennushinnat: Kysy Tarjous!

Valmennukset voivat tapahtua livenä Helsingissä tai Skypen välityksellä. Yhden normaalin valmennuksen aika on noin 1h. Valmennus ei korvaa terapiaa. Ota yhteyttä jos herää lisäkysymyksiä!