“Kaikki tunteet vain pitää tuntea, muuta uloskäyntiä tässä ihmisyydessä ei ole, eikä sekään vie ulos, vaan sisälle.”

—Henna Länsipäähenna-lansipaa

Henna on vahva ja inspiroiva kouluttaja, valmentaja, juontaja, tuottaja ja visionääri, jonka tehtävänä on nostaa fiilistä, tuoda ihmiset yhteen ja saada heistä paras esille. Henna haluaa voimauttaa ja aktivoida yksilöitä, ryhmiä ja tapahtumia tilanteen vaatimalla voimalla, erilaisin menetelmin sekä nostaa itsevarmuutta, iloa ja spontaania olemisen riemua.

Henna Länsipää on rakastettu kanssakulkija, elämänjanoinen seikkailija. Vapautunut, ravisteleva ja sydämellinen inspiraattori. Mukaansatempaava esiintyjä, puhuja ja juontaja.

Inspirational Eventsin toimitusjohtaja, rakkaudellisen & päihteettömän Natural High Healing Festivaalin & Power to Be you tapahtuman visonääri ja pääjärjestäjä. Henna ohjaa autenttisella ja vahvalla otteella ryhmiä, työyhteisöjä ja yksilöitä kohti vapaampaa ja omannäköistä elämää.

Henna on kouluttanut Suomeen ja maailmaan yli 90 Naurujoogaohjaajaa ja on juuri lanseerannut uuden koulun Laughter High Schoolin, joka kouluttaa uusia Naurujoogaohjaajia vieläkin suuremmalla innolla ja osaamisella. Hennalla on luontainen kyky saada ihmiset mukaansa naurun voimaan ja ilon aalloille.

Olen suunnattoman kiitollinen värikkäälle elämälleni. Välillä tuntuu, että olen elänyt yhden elämäni sijasta useampia. Elämääni on kuvastanut suuri elämänjano, oppimisen ilo ja voimakas tekemisen intohimo.

Tämä käymäni suuri elämänkoulu, on sisältänyt oppiläksyjä, jotka ovat taivuttaneet, opettaneet ja laittaneet elämän osaset tärkeysjärjestykseen. Kun katson tarkasti näen kaikessa suuremman merkityksen, vaikka se ei ole ollut aina helppoa.

Elämä itsessään on opettanut minua kaikista eniten. Eikä minulla olekkaan ketään yhtä opettajaa, en seuraa kenenkään tietyn opettajan oppeja, enkä kannata mitään tiettyä filosofiaa, enkä kannata mitään uskontoa, enkä oppijärjestelmiä. Olen eniten vapaa. Vapaus on ollut elämäni filosofian kannalta kaikista merkittävin osa-alue. Toki inspiroidun ihmisistä ja kaikkien viisaiden opettajien sanoista. Olen ajatellut, että kaikki ihmiset opettavat jotain, vähintääänkin sen miten ei kannata elää. Ihmiset osoittavat meille omat ennakkoluulomme, omat kasvukohdamme ja jakavat mahtavat oivalluksien hetket. Välillä on hyvä katsoa rehellisesti peiliin, itseasiasa aika useinkin. Minua eniten inspiroi ihmiset, heidän muutos, kasvu, myötätunto ja kyky tuntea.

Inspiraation lähteenä ovat myös ympärillä löytyvät asiat ja elementit, kuten luonto, värit, kauneus, maailman erikolkot, hengitys, nauru, musiikki, liike ja olemisen ihme. Ehkä sanalla sanoen kaikkeus, siitä voi ammentaa isosti vaikka mitä.

Minä haluan Inspiroida ihmisiä voimaantumaan, että jokainen tuntisi ja tunnistaisi heidän omat voimavaransa ja tietäsi paikkansa maailmassa, niin etteivät he oikeasti edes tarvitsisi minua, sillä kaikki on jo meissä.

Rakastan myötätuntoa, rakastavia silmiä, kannustavia halauksia, voimakkaita tuuletuksia, läsnäolevaa olemusta ja räjähtävää pitelemätöntä naurua. Ja sitä hiljaisuutta joka laskeutuu ryhmän tai yleisön ylle, kun sitä eniten tarvitsemme. Hiljaisuus on suuri voimavara. Olen ollut 10päivän hiljaisuuden Retriitillä, jossa on meditoitu puhumatta 10päivää ilman kontaktia muihin ryhmäläisiin.

Olen luonnostani herkkä ryhmä tunnelmalle ja aistin herkästi muiden tunteita ja yleisön reaktioita. Uskon, että juuri herkkyys yhdistettynä voimaan tekee minusta entistä paremman ryhmänohjaajan ja valmentajan.

Haluan kannustaa sinua rikkomaan rajasi. Sanotaan, että kasvu tapahtuu mukavuusalueen ulkopuolella. Minä olen valmis tukemaan sinua, ryhmääsi tai työporukkaasi tullaksenne entistä vahvemmiksi, itsevarmemmiksi ja vapaammiksi. Haluan, että työryhmäsi on entistä tehokkaampi, sydämellisempi ja ymmärrätte paremmin omat vahvuutenne ja toisten erilaisuuden. Otteeni on autenttinen, ihmisläheinen ja sydämellinen.

Uskon, että tulevaisuuttamme johtaa ihmiset joilla on sydän paikallaan sekä myötätuntoinen ja vastuuntuntoinen ote. Uskon, että tulevaisuuden johtajat alkavat omaamaan enemmän ja enemmän pehmeitä arvoja. Uskon vahvasti, että maailma muuttuu hyväksyvämmäksi ja rakkaudellisemmaksi. Uskon, että hyvällä tehdään hyvää. Ja hyvillä ajatuksilla luodaan tulevaisuutta, jossa kaikilla on hyvä olla.

“Hyvyys, se on elämän perusarvo, joka kukoistaa kun antaa sydämen puhua.”


“Olen matkustanut ympäri maailmaa oppien useilta kokeneilta opettajilta, mutta suurin opettaja on ollut elämä itse.”

—Henna Länsipää


Olen opiskellut lukuisia kursseja ja oppinut paljon.

Tässä ovat osa minun inspiraatioistani vuosien varrella. Nämä opit ja ihmetykset ovat olleet suurena osana tekemään minut minuksi.

Suurin opettajani on silti elämä, jota näidenkin kautta olen elänyt vahvana. Ja tullut siksi, keneksi minun on pitänytkin tulla. Lista on pitkä—eletty elämä vielä pidempi.

Inspiraationi lähteet:

-CEO & Founder ja festivaalin johtaja Natural High Healing Festival 2013—->
-Tuottaja ja pääjärjestäjä Power to Be you 2014—>
-Rentoutusvalmentaja 2022
-Äitiys 2019-
-Holistic Counceling -Working with people, koulutus Italia 2016-2017
-Enneagrammiohjaaja 2017
-Viisiosainen Maailmanympärimatka 2012-2015
-MB Master Coach 2015
-Vipassana Meditaatio kurssi, Tasmania 2015
-Master University -Anthony Robbins, Fiji, Florida 2014-2015
-Divine Love, seminar Wayne Dyer, Hawaji 2014
-Alchemy of breath, Hengitysterapiakoulutus Bali 2014
-Tantra Fundamentals, Thaimaa 2014
-Dalai Lama Dharamsala, Intia 2013
-Naurujoogakouluttaja 2013
-NLP-practition 2013
-MB Onnellisuusvalmentaja 2013
-Matkaopas 2011-2012
-Elämäntaidonvalmentaja 2010
-Teatterikoulutus, Lahden Kansanopisto 2010
-Naurujoogaohjaaja 2009
-Kouluttaja SKT-Group Kampaamo-ala 2008-2010
-Ilmaisu ja puheviestintä kurssin opettaja, erä-ja luonto-opaskoulu 2006-2011
-Erä ja luonto opaskoulutus, Muonio 2005

Parhaillaan opiskelen:
-Rakastettuna olemista ja elämää ❤︎


sampo kaulanen

Sampo Kaulanen
Kyläkauppias, Äkäslompolo


“Törmäsin Hennaan ekaa kertaa Täysii seminaarissa ja voin sen perusteella kyllä ehottomasti suositella häntä juontajan hommiin.”

aleksi litovaara

Aleksi Litovaara,
Mindfulness Coach, työnohjaaja, esiintyjä


“Hennassa on ison kylän verran energiaa, iloa ja innostusta! Arvostan hänen heittäytymistä esiintyjänä ja herkkyyttä kouluttajana. Jokainen kerta Hennan läsnäolossa tuo jotain uutta ja piristää päivään – silloin oma työskentelykin on hedelmällisempää. P.S. Henna on universumin repeilyttävin naurujoogaohjaaja.”