juontaja henna lansipaa


Inspiroiva juontaja

Tarjoan voimauttavaa ja sydämellistä juontoa moninaisiin tapahtumiin. Nostava uudenlainen juontaja, joka tuo sydämellisyyttä, aitoutta, energisyyttä, iloa ja liikettä tapahtumaasi. Olitpa järjestämässä isompaa tai pienempää tapahtumaa, ota yhteyttä niin suunnitellaan sinun tapahtumasi onnistuneeksi.

Seremoniamestarina ja juontajana Henna tuo tapahtumalle lisäarvoa ja lämminhenkisyyttä. Vahvuutena vahva ja luontainen yleisön lukutaito ja aito hersyvä lavakarisma. Jos kaikilla on rento, varma ja hauska olo tapahtumassanne, siitä tulee automaattisesti onnistunut, vahva ja suosittu.

Ihmiset kaipaavat eniten hyviä mieleenpainuvia kokemuksia, jossa stressi jää taakse ja ilmapiiri rentoutuu, kravatit löysenee ja tunnelma saa aidon ja vaikuttavan säväyksen.

Toisaalta innovaatio tapahtumasi saattaa kaivata räjähtävää energiaa, voimaa ja halua luoda osallistujille itsevarmuutta, me-henkeä ja vahvaa voittajafiilistä. Ota yhteyttä. Olette löytäneet juuri oikean henkilön tekemään yhteistyötä kanssanne.

Pyydä tarjous tästä

HennaLansipaa-juontaa
henna lansipaa

Tilaisuuden tunnelman nosto

Kesto 10min-30 min

Sopii hyvin seminaareihin, palavereihin ja kokouksiin, jossa tarvitaan väliin hieman kevyempää otetta.

Sisältää sovitusti esim. liikettä, hypetystä, tsemppausta, toisiin tutustumista, arvostusta, naurua, hengitystä ja lyhyen mielenhiljentämis hetken.

Tilaisuuden Tunnelmahetki räätälöidään ryhmän tarpeiden ja tilan mukaan vastaamaan juuri teidän kuulijakuntaa. Tunnelmanosto lisää kykyä omaksua uutta tietoa ja auttaa jaksamaan koko päivän pirteänä, kun pääsemme hetkiseksi pois tavanomaisuudesta tilaan, jossa kaikki on mahdollista.

Pyydä tarjous tästä

Tehdään yhdessä tapahtumastanne vaikuttava, onnistunut ja mieleenpainuva.