WOHOO! NAURU VIIKONLOPPU –
Naurujoogaohjaajien koulutus 2024MITÄ? NAURU VIIKONLOPPU -Naurujoogaohjaajien koulutus

KENELLE? Ihan kenelle vain, joka haluaa enemmän naurua elämään ja niille, jotka haluavat ohjata ryhmiä tai lisätä naurua jo olemassa oleviin ryhmiin, omaan työhön ja vapaa-aikaan.

MILLOIN? 26.-28.4.2024 Helsingissä

MISSÄ? Tanssikouku HAUTOMO by EdBh, Merimiehenkatu 29, Helsinki

LIPUT TÄSTÄ!

Ohjaajana pitkänlinjan nauraja
Henna Länsipää

EIKÖ NAURATA? Onko hymysi hyytynyt? EI KAUAA!!! Kehuttu, rakastettu ja ehdottomasti vuoden iloisin viikonloppu on tässä! TERVETULOA! Heheeheee, on ilon aika!!


VIIKONLOPPU NAURULLE on takuuvarma hauskuuden, ilon ja oppimisen paketti. Kouluttamme uusia naurujoogaohjaajia entistä hauskempaan elämää. Opettamme miten naurua voi ohjata ryhmissä ja miten voit ottaa onnellisuuden omiin käsiisi. Saat täydellisen valmiuden ohjata naururyhmiä, naurujoogaohjaaja pätevyyden, virallisen sertifikaatin. Täydelliset taidot spontaanisti vetää ja yhdistää naurua siihen mitä työtä teetkään! Ja takuuvarmasti saat paljon positiivista energiaa, kykyä jaksaa arjen haasteissa ja iloa omaan elämääsi! Tämä saattaa muuttaa elämäsi, hihiii Ja on itseasiassa muuttanut jo monen elämän. Suomeen on koulutettu tämän koulutuksen kautta yli 100 naurujoogaohjaajaa.

Ja mikä hauskinta saat Yhden UUDEN AMMATIN lisää!!! Tämän hauskempaa ja naurattavampaa ammattia ei yksinkertaisesti ole. Kohta keikkaa pukkaa!

Viikonlopun ohjelma on hyvin tiivis, moninainen, osallistava, opettavainen, naurettava ja mielenkiintoinen. Oppimisessa käytetään aktiivisia mieleenpainuvia menetelmiä, kukaan ei ole vielä nukahtanut kesken kaiken 😉 ehkä loppurentoutuksissa, kun ollaan päästy sinne asti. Hehehe!

“Nauru on keino voida paremmin, se on paras jäänsärkijä, sillä on lukuisia terveysvaikutuksia, se aktivoi mieltä, laskee stressihormoonien tasoa, se hoitaa sydäntä, se ryhmäyttää ja tuo positiivisuutta ja karistaa epämukavuuden ja epävarmuuden. Herättäen sisältämme tyytyväisen, tietoisen ja onnellisen itsemme. JES!” —Henna


Naurujooga on saanut alkunsa Intiasta lääkäri Madan Kataria kehittelemänä vuonna 1995. Se sisältää naurua aktivoivia harjoituksia, taputuksia, syvähengitystä ja leikkimielisyyttä ilman tukeutumista vitseihin, huumoriin tai komediaan. Vaikka tilannekomiikkaa ei tule puuttuumaan, nauramme silti eniten nauramisen ilosta. Mikä sen parempaa. Nauru ei siis liity huumorintajuun ja kaikki vitsit eivät ole kaikille, mutta nauru on. Joko aloitetaan?

naurujooga viikonloppunaurujooga viikonloppu
RYHMÄNOHJAAMISEN JALO TAITO

Ryhmänohjaaminen on jalotaito, jota hiotaan, opitaan ja ymmärretään tekemällä. Siitä syystä tähän viikonloppuun sisältyy käytännössä tekemistä ja itsensä voittamista! Käymme myös omalla epämukavuus-alueella, sillä jos et ole itse siellä ollut, miten voit ymmärtää sen merkityksen ryhmädynamiikassa.

Oman persoonallisen itsensä aktivointi ja siihen luottaminen on ryhmänohjaamisen ytimessä. Sinua on vain yksi. Opettelemme myös rentoutusääntä ja tekniikkaa, suggestioita, pranayama hengitystekniikoita, naurun historiaa, terveyshyötyjä, naurua eri kohderyhmille ja paljon muuta.

Tämä viikonloppu saa itsetuntosi ja taitosi nousemaan tasolle jolle sinä kuulut. Pystyt mihin vain on syvin viestimme ja persoonallisen oman tyylin löytämällä alat hehkua omana itsenäsi. Emme purista ketään mihinkään valmiisen muottiin, vaan annamme yksilöiden hehkua omaa viisauttaan.

naurujoogaopettaja kurssinaurujoogaopettaja kurssi
TÄTÄ KOULUTUSTA VOIDAAN SUOSITELLA IHAN KAIKILLE!!!

Ehkä olet naurun tarpeessa, ehkäpä olet jo nyt ryhmänohjaaja, joogaopettaja, työnjohtaja, esimies, henkinen valmentaja, työskentelet lasten, vanhusten tai työyhteisöjen parissa tai haluat vain lisätä onnellisuutta ja naurua omaan elämääsi, ilman aikomusta ohjata ryhmiä.

TULET OSAAMAAN tämän viikonlopun jälkeen nämä ja paljon muuta!:

Tiedät miksi, mitä, kuka, milloin ja muut hekottavat faktat
Naurujoogan terveysvaikutukset
3 syytä, 4 steppiä ja 5 pointtia
Inner spirit of laughter
Ryhmänvetämisen dynamiikka
Nauruharjoitukset ja kyvyn luoda niitä
Naurujooga eri kohderyhmille
Loppurentoutus
Rentousääni ja tekniikat
Suggestiot
Pranayama hengtysharjoituksia
Tunteiden merkitys
Itseluottamuksen ja oman persoonallisuuden merkitys
Ilon tärkeys
Naurujoogan ja nauramisen historia
Oman elämän sankaruuden

Tämä viikonloppu on SINULLE! Kysy lisää, paikkoja on rajoitetusti! Viikonloppu on nostanut suosiotaan joka vuosi!

naurujoogaohjaajakolutusnaurujoogaohjaajakolutus
MISSÄ?

Tanssikoulu Hautomo Helsingissä. Tämä upea paikka on erittäin kodikas ja tunnelmallinen studio Helsingin Punavuoressa!

Mukana menossa myös!!
Naurava ja äärimmäisen rakastettava Assistentti
Tuija Jurvanen, Sertifioitu Naurujoogaohjaaja

TULE MUKAAN NYT !

naurujoogakurssi
HINTA


NAURU HINTA sisältää kaiken! Sinusta tulee virallinen Naurujoogaohjaaja! Ehehee!
695€ (sis. alv 24%)
Super aikainen nauraja 555€ Voimassa 31.12.2023 asti

Hinta sisältää koulutuksen kokonaisuudessaan, täydellisen hauskan ohjelman, materiaalit, manuaalin, pientä purtavaa ja valmistujaisraakakakun, virallisen sertifikaatin ja kasapäin hauskoja uusia ystäviä :D! Lisäksi pääset osaksi Henna’s Laughter Familya ja voit halutessasi tulla kesällä 2024 ohjaamaan Naurujoogaa Natural High Healing Festivalilla.

KYSY LISÄÄ

hello@hennalansipaa.com

Hanki lippusi NYT! Ennen kuin se on ehehe liian myöhäistä!
ALOITAMME

Perjantaina naurettava rekisteröityminen klo 16.
Ohjelma
PE KLO 16.30-19.30
LA 9.45-18.30
SU 9-18

Pidämme reilut ruokatauot. Sekä muita taukoja tarpeen mukaan.
Ohjelmaa sisältyy myös rentoutusta ja chillailua ♥
Saatamme ottaa jopa pienet nokoset.
OLE AJOISSA PAIKALLA!

NAURUKOE & VALMISTUJAISBILEET YSTÄVILLE
Su klo 15!!

Koko viikonloppu päättyy hulvattomiin valmistujaisbileisiin naurukokeen jälkeen.
Pöytä on runsas kaikista herkuista, menossa mukana tietenkin sertifikaatit ja raakakku!
Kutsumme mukaan kaikki ystävät, sukulaiset ja jo valmistuneet ammattinaurajat naurukokeeseen ja nauttimaan kanssamme juhlapöydän antimistamme. 😀

Ystävät ovat tervetulleita sunnuntaina klo 15 NAURUKOKEESEEN ja voivat olla kanssamme koko naurettavan iltapäivän!! (maksuton)

NIIIIN Mahtava viikonloppu tulossa!!!!

“Mulla loppuu sanat täysin kesken, kun kokemusta pitäisi kuvailla. Mä sain tästä viikonlopusta mukaan vahvuutta, positiivista energiaa, itseluottamusta, rakkautta, hyväksyntää, hyvää oloa. Jokainen sai olla oma rehellinen itsensä ja kuunnella sisintään. Mietin jossain vaiheessa kuinka paljon köyhempää mun elämä olisi, jos en olisi tullut ohjaajakurssille. Ryhmän parantava voima ♥ ja mä olen kiitollinen sydämeni pohjasta asti, että mun elämässä on 15 uutta ihanaa ihmistä. Villa Vanha Passin miljöö rentoutti ja pako kaupungista teki hyvää. Kiitos myös kokille ravitsevasta ja aina vaan hyvästä ruoasta.”


“Tykkäsin kovasti, ylitti odotukset täysin. Vkl oli hyvin kasvattava ja auttoi todella paljon itseäni kohtaamaan sisimmän syviä lukkoja ja näkemään missä minulla on vielä työstettävää. Hyvin selkeä ohjelma ja mukavan letkeällä otteella, omana itsenään kurssinvetäjä Henna ylitti kaikki odotukseni ja säihkyi. Ja mikä parasta todella aloin löytämään oman nauruni takaisin! Kiitos! Jatkokurssia odotellessa!!”


“Ehdottomasti yksi parhaimmista viikonlopuista elämässäni, täynnä ihania ihmisiä, arvokasta ohjelmaa, syvällisiä oivalluksia, hyvää ruokaa ja elämän iloa!”


“En voi kun kiittää, enkä keksi mikä olisi voinut olla toisin tai paremmin, kun kaikki oli niin vaan täydellisen hyvin… Sydän on täynnä rakkautta, itseä, toisia ja koko universumia kohtaan. Olen onnellinen et valitsin tämän elämän, jossa saa elää ja kokea niin ihania kokemuksia ja tämä on yksi niistä! Love Love Love… Kiitos Henna… Kiitos Tintti ja kiitos kokille, joka teki maailman upeinta ruokaa.”


“Ihana tapahtumarikas, jännittävä, avaava, opettavainen. ohjelmarikas, hyvin organisoitu koulutus! Kiitos tästä, tuntuu, että tästä aukeaa uudet urat elämään ja varsinkin työelämään. Isot ryhmät yleensä jännittää minua, kuten nytkin. Mutta pieni jännitys on kai hyvästä. Esiintyminen ja ryhmän vetäminen myös jännittää vaikka sitä työkseni teenkin. Koulutuksessa sai onneksi hyvin harjoitella ja kokeilla ryhmän vetämistä ja siitä syntyi kipinä päästä ohjaamaan pian uudestaan. Henna energinen ja ylitsepursuava persoonallisuus ja iloisuus oli huikean tarttuvaa ja upeaa. Kiitos, kiitos kiitos!!”


“Iso kiitos Henna! Viikonloppu oli päräyttävän upea! On ollut hienoa saada viettää päivät tässä naurettavassa porukassa. Tänne tuleminen ei ollut helppoa ja se oli vain ensimmäinen ja helpoin itsensä voittamisen hetki. Kiitos yhdessä nauramisesta ja kiitos yhdessä itkemisestä. Sait minut olemaan itsestäni ylpeä. Olen isosti kiitollinen elämästä ja siitä, että sain kokea tämän koulutuksen ohjauksessasi ja tässä ihanien ihmisten muodostamassa ryhmässä. Kiitos naurusta! Lupaan pitää sen mukanani ♥ hihihiiii”


“Kiitos Henna aivan ihanasta kurssista. Ei oo mitään risuja. Sain rohkeutta kiitos siitä. Ja kiitos kannustavista ja suorista sanoistasi minua kohtaan, sellaista just tarvitsin!! Tulin lähinnä kurssille etsimään kadonnutta nauruani, elämän iloa ja hyväksyvämpää ja iloisempaa asennetta itseäni kohtaan. Sain niitä kaikkia ja vielä so much more. Olen aika yllättynyt siitä miten paljon nautin naurun ohjaamisesta ja miten hauskaa se oli!! Haluan jakaa iloa! Isolla sydämellä.”


“Valovoimainen ohjaaja Henna käänsi juron miehen nauramaan vaikka se hieman kestikin. Rennolla asenteella koko vkonloppu läpi eikä ollut tylsää hetkeä! Tämä viikonloppu antoi taas elämän energiaa ja muistutti kuinka tärkeää on pitää itsestään huolta. Henna muistutti tästä tarpeeksi usein. Meditaatio hetket olivat pysähdyttäviä ja koskettavia. Tätä kurssia on helppo suositella kenelle tahansa vaikka ei olisi aikeita ohjata ryhmiä, tätä voi tehdä ihan vain itseään varten. Täältä on ihana lähteä elämänvoimaisena, energisenä, iloisena ja sydän auki kotia kohti.”


“Kiitos tästä elämysmatkasta, jonka sain viikonlopun aikana tehdä. Astuin täällä aivan uuteen minulle outoon maailmaan. Kiitos, että olit ohjaamassa ja tukemassa minua siinä. Ylitin rajojani, opin itsestäni uutta, sain uusia ystäviä. Olet todella hyvä opettaja, joka ottaa jokaisen huomioon. Suosittelen tätä ystävilleni, koska jokaisen pitäisi oppia rakastamaan itseään ja rentoutumaan. Eikä vaatia itseltään niin paljon. Kaikkien olisi hyvä oppia ylittämään itsensä. Kiitos Henna.”


“Kiitos tuhannesti aivan huippuviikonlopusta! Sain paljon enemmän kuin uskalsin odottaakaan ja odotuksetkin oli aika korkealla. En varmaan koskaan oo nauranut näin paljoa. Sertifikaatti on tietty merkityksellinen, jotta saan koota yhteen ihmisiä nauramaan kanssani. Sertifikaatin lisäksi sain rikkaita, ikimuistoisia hetkiä, joita vaalin varmasti jälkeenpäin. Viikonloppu oli sopiva aika ja ihanaa, että saimme myös super herkullista ruokaa, saunat ja puitteetkin tietenkin olivat ihan mahtavat. On miljoonia syitä miksi suositella, yksinkertaisesti tekisi hyvää joka ikiselle ihmiselle.”


“Upeaa mahtavaa -kertakaikkisen hieno kokonaisuus nivottu viikonlopun intensiiviseksi paketiksi. Jossa toisilleen vieraat ihmiset naurujoogaohjaajaksi valmistumisen ohella tulivat myös tutuiksi itselleen ja toisilleen. Sain naurujoogaohjaaja sertifikaatin WOHOO!!!”


“Sain tähän astisen elämäni hervottomimman, parantavimman, syväluotaavasti eheyttävän viikonlopun. Ammatin lisäksi siis ehehhee 😀 Ikimuistoja, pysyviä hetkiä, solumuisti ladattu täyteen positiivisia viboja. Äärimmäisen henkilökohtainen ja samalla ryhmällinen. selkeä, laaja ja yhtä kaikki naurettava kokonaisuus 😀 Suosittelen tätä ystävilleni ehkä lähinnä oman naurun löytymisen vuoksi!”


“Mahtavaa! Mahtavaa! Mahtavaa! Tuhannet kiitokset Henna! Mieletöntä antautumista! Life changing experince, elämäni parhaat valmistujaisbileet. Kiitollisin mielin kaikesta saamastani.”


“Kiitos vauhdikkaasta, syvällisestä ja pirskahtelevasta viikonlopusta. Sinulla on hieno taito pitää ryhmää hienosti hyppysissäsi. Olet ihanan karismaattinen ja mukaansa tempaava. Erityisesti pidin juuri tavastasi olla läsnä hetkessä.”


“Ihana, ihana Henna!!! Oli todella antoisa viikonloppu!!! Sain treenattua uusia taitoja ja kaiken tosi Pro opetuksen lomassa veit mut ja muut osallistujat todella huikealle matkalle, jonka aikana nauru raikui ja itku virtasi. Tiesin tämä tulee olemaan vaikuttavaa ja silti ylitit odotukset ja itsesi. Sun intuitio ja tilanne herkkyys on niin superia että kaikista tärkeintä on, että jatkat omalla linjallasi. Arvostan sun avoimuutta, heittäytymistä ja itsesi likoon laittoa. Ruoka oli superia! Ja paikka tosi toimiva. Sessioiden rytmitys ja aikataulu pelasi upeasti. Hyvä sisältö ja tasapainoinen setti.”HEHEHEEEEE, oletko valmis elämäsi hauskimpaan ja opettavaisimpaan viikonloppuun?

KYLLÄHÄN me olemme!!

MITÄ MUKAAN?

Muistiinpano välineet
Vesipullo
Mukavat rennot vaatteet & Juhlavaatteet valmistujaisbileisiin
Villasukat
Oman autenttisen itsesi!


naurujoogaohjaajat

Sinä saat Naurujoogaohjaaja manuaalin, paikan päällä suomeksi ja sähköpostiin englanniksi. Tarkempi ohjelma lähetetään sähköpostilla. Viikonlopun aikana tulet saamaan kaiken tarvittavan tiedon, taidon ja rohkeuden ohjata ryhmiä.

IHANIA NAURUTUNNELMIA SYDÄMELLISESTI ODOTELLESSA!

Ja KIITOS Rohkeudestasi tulla. Teen tätä niin suurella sydämellä ja palavalla intohimolla ja luovalla energialla ja voin luvata, jos et ole nauranut sydämesi pohjasta tänä viikonloppuna, saat rahasi takaisin HEHE.

Olet äärimmäisen lämpimästi ja ennen kaikkea sydämellisen naurettavasti tervetullut!


LIPUT TÄSTÄ! Tule mukaan naurumatkalle!
virallinen naurujooga ohjausvirallinen naurujooga ohjaus

“Naurujoogaohjaajan koulutus pitäisi kuulua kulmakivenä ’elämänkoulun koulutusohjelmaan’. Se opettaa syvästi ilosta, itsestä, naurusta eikä vähiten elämän kaikista väreistä.”

—Henna Länsipää

Varaa paikkasi heti!

EEHEHE! LIPUT TÄÄLTÄ!