naurujoogaa yrityksille verkossa 1

Online Naurut

Haluatko viihdyttävän ja aktiviisen ohjelmanumeron, virkistyksen, rentoutuksen ja tunnelman kohottajan palaveriin, kokoukseen, pikkujouluihin, tyhypäivään, synttäreille ihan mihin vain online tapahtumaan? Vastaus on ONLINE NAURUT!


naurujoogaa yrityksille

Online nauruhetki toimii etänä loistavasti! Se nostaa tunnelmaa ja mielialaa, antaa hyvänolon buustauksen, se nostaa tehokkuutta ja yhteishenkeä. Naurulla on lukuisat terveysvaikutukset ja se poistaa erityisesti stressiä. Etätyö saattaa haastaa monella tavalla, nauru tuo sitä sosiaalista vahvaa yhteenkuuluvaisuuden tunnetta, joka saattaa olla hukassa etänä työskennellessä. Nauru tuo juhlatunnelman ja antaa rentouttavan ja hauskan hengähdyshetken tavanomaisesta online pönötyksestä! Nauru toimii myös silloin kun juhliminen on siirretty verkkoon!

Nauruhetkessä teemme helppoja nauruharjoituksia, rentoudumme, hengitämme ja keskitämme huomiomme hetkiseksi hauskuuteen ja postiivisiin asioihin. Ja se sopii ihan minkälaisen ryhmän aktiviteetiksi tahansa, mitään ennakkovalmisteluja tai kokemusta ei tarvita. Varaa ja kokeile HETI!

 Työyhteisön hyvinvointi ja jaksaminen on asioita johon kannattaa panostaa! Työnilo on merkityksellistä ja yhdessä nauraminen vahvistaa työyhteisöä ja vie sen vaikka läpi harmaan kiven! Ehkäpä hyvä idea olisi ottaa esim. kuukauden mittainen ajanjakso, jossa olisi naurua ja rentoutusta jokaisen maanantaiaamun aamupalaverissa 15min. Usein pienet muutokset tuovat isoimmat vaikutukset!

Online nauruhetken mitta on sovittavissa 10min – 2h, sen voi myös räätälöidä juuri teille sopivaksi esim. lisäämällä tiimivalmennus -harjoituksia, arvostus- ja mindfulness-harjoituksia, ja muita toimivia ryhmäharjoituksia online ympäristöön. Ryhmän ylärajaa ei ole, kunhan alusta on toimiva isolle yleisölle.

naurujooga verkossa Henna Lansipaan johdolla

Nauru tarttuu peilisolujen ansioista olit sitten samassa tilassa tai et!


Ohjaajana
Henna 
Länsipää

Kokenut ja tykätty naurujoogaohjaaja ja kouluttaja, online-nauruohjaaja ja kouluttaja. Hyvinvointiyrittäjä, valmentaja ja sydämellinen inspiraattori.

Tahdotko lisätietoja? Tarjouspyyntö? Ota yhteyttä!