NEXT LEVEL – Naurujoogaohjaajien jatkokoulutus
MILLOIN? Tulossa myöhemmin

KENELLE? Naurujoogaohjaajille ja Laughter High School koulun käyneille.

MITÄ? Next Level on ryhmänohjaajien jatkokoulutus, joka syventää oppia ja nostaa naurajat uudelle tasolle!

Ilmoittaudu mukaan!

Laugh & Learn
NEXT LEVEL

Tervetuloa syventämään tietoa ja osaamistasi.
Löydä oma toimiva ja luontainen tapa ohjata.

Löydä uusia tyylejä, sillä hyvä ryhmänohjaaja saa erilaiset ryhmät tyytyväiseksi ammattiohjaamisella ja nostamalla persoonallisuudestaan esille erilaisia puoliaan -tilanteen mukaan… Viikonlopun aikana myös syväluotaamme uusia olemisen tasoja olla sinä. Opi persoonallisuusteorian alkeet, saa uusia ideoita ja uutta tutkimustietoa, hälvennä jännitystä ja vahvista rohkeutta, itsetuntemusta ja rakkautta elämään. –Niin ja NAURU ei tule loppumaan tänä viikonoppuna, se on taattu!

Viikonloppu intensiivikoulutus on tarkoitettu sertifioiduille naurujoogaohjaajille ammattitaidon vahvistamiseen, oman osaamisen aktivointiin, esiintymiskyvyn ja ryhmänohjaamisen taitojen hiomiseen. Miten kohdata hankaluudet ryhmissä nauraen ja sydämellä? Miten sinusta tulee vielä parempi ryhmänohjaaja? Aktivoimme Yksilöllisen kasvuprosessin. Miten löydät ja vahvistat oman persoonallista tyyliä ohjata?

Naurujoogaohjaajuus ei ole maailman helpointa. Tulet todennäköisesti kohtaamaan omia ja muiden epämukavuusalueita, ennakkoluuloja ja epävarmuutta. Mitä paremmin itse olet varma, vakaa ja täynnä nauravaa ymmärrystä, sen helpommin ihmiset peilaavat sinun omasta olemisesta. Se on ryhmänohjaamisen kulmakivi, olet vahva peili. Olemme mestareita tulkitsemaan alitajuisia ohjelmointia toisista ihmistä, ihan tiedostamattaankin. Mitä puhtaammin olemme itse ilon lähettiläitä, sen paremmin me voimme ohjata ryhmää aina vaan vapaammaksi ja onnellisemmaksi. Ja haluan kaataa sen uskomuksen, että naurujoogaohjaajat nauravat ja olevat iloisia koko ajan. Höpöhöpö. Mitä autenttisempi olet, sen enemmän ihmisyyden inhimillisyys virtaa lävitsesi ja olet enemmän totta. Maailma tarvitsee enemmän ryhmänohjaajia, jotka ovat enemmän totta -itselleen ja samalla koko maailmalle.

naurujooga viikonloppu

Naurujooga on taas kasvamassa huimaa vauhtia! On parempi varautua uuteen tulemiseen, moni on kokeillut kerran ja jos ohjaaja ei ole hionut taitojaan tarpeeksi, kokemus on saattanut olla myötähäpeään sidottu, josta puuttuu aito vapaus ja naurun tuomat kuplat. Parannamme valveutumista ja osaamme ohjata ryhmää paremmalla taidolla, rentoudella, tietämyksellä ja intuitiolla, Jes!

Tästä on tulossa loistava viikonloppu parhaimmassa seurassa!!


naurujoogaopettaja kurssi
MISSÄ?

Paikka info tulossa myöhemmin!

naurujoogaopettaja kurssinaurujoogaopettaja kurssi
ILMOITTAUDU & KYSY LISÄÄ

hello@hennalansipaa.com

NEXT LEVELISSÄ KÄYMME LÄPI MM.

Tarkka ohjelma tulossa — Se sisältää joka vuosi uusia elementtejä!

-Nauramme ja opettelemme uusia tapoja vetää ryhmää
-Uudet tutkimustulokset ja muita faktoja
-Joogaa nauraen 😀
-Miten nostan itseni Next Level ohjaajaksi ja pysyn omana itsenäni ryhmänohjaajana?
-Käymme läpi kehonkieltä esiintyjänä ja pystymme paremmin tulkitsemaan osallistujien kehonkieltä.
-Egon rakenne, eli persoonallisuusteoria enneagrammi ryhmänohjaajan näkökulmasta
-Aitous, mistä sitä saa lisää?
-Ilo-Suru. Yllättävän lähellä. Sukellamme hetkiseksi syvemmälle.
-Opimme uutta ryhmänvetämisestä ja opetamme toisiamme.
-Aktivoimme rohkeutta.
-Keksimme uusia markkinasuunnitelmia ja jaamme kokemusta, tietoa.
-Saamme uusia nauru ystäviä ♥


naurujoogaohjaajakolutus

Viikonlopusta on tulossa huikea kokonaisuus, joka vie meidät kohti aitoa voimaa ja halua jakaa tätä mahtavaa kuplivaa iloa muille kanssakulkijoille.

Nauramme myös itsemme onnelliseksi ja vapautuneeksi. Koomikot yleensä eivät naura itse, siksi olemme aallon harjalla muuttamassa maailmaa astetta hauskemmaksi, välittömämmäksi ja iloisemmaksi näyttäen itse parasta esimerkkiä.

KIITOS!! Kiitos, että olet ilon lähettiläs!! KIITOS!!!


naurujoogakurssi

MITÄ MUKAAN?
Liinavaatteet
Muistiinpano välineet & Värillisiä kyniä
Vesipullo
Pyyhe
Mukavat rennot vaatteet & Sertifiointi fiilistelyyn sopivat bilevaatteet
Villasukat
Oman autenttisen itsesi!KETKÄ OHJAA?

Pääohjaajana Henna Länsipää, hän on kanssakulkija, elämänjanoinen seikkailija, ihmettelijä ja hekottelija. Vapautunut, ravisteleva ja sydämellinen inspiraattori. Henna on ohjannut naurujoogaa lukuisilla festareilla, yrityksissä ja tapahtumissa. Hänellä on tarkka ryhmädynamiikantaju, ystävällinen sydän ja autenttinen ote. Hän on Naurujoogaohjaaja vuodesta 2009 ja Naurujoogakouluttaja vuodesta 2013 Madan Katarian suojista. Hän on kouluttanut yli 90 uutta naurujoogaohjaajaa Suomessa ja ulkomailla.

virallinen naurujooga ohjaus
MUKANA OHJAAMASSA JEPA PIHLAJAINEN:

Jepa Pihlainen on paitsi naurujoogaohjaaja, myös filosofian ja kasvatustieteiden maisteri, koulutettu hieroja ja joogaohjaaja. Jepa on perehtynyt kaikissa näissä aloissa etenkin kehon ja mielen yhteyteen erityisenä kiinnostuksenkohteenaan emootioiden ja mielialojen sääteleminen toimintakykyä tukevalla tavalla omat tuntemukset hyväksyen. Jepa tuo Next level -koulutukseen hersyvän naurunsa lisäksi hengittämisen ja naurun anatomiaa sekä tieteen näkökulmaa siitä, mitä meidän voidaan ajatella tekevän naurujoogassa ja miten tahdonalainen naurun harjoittaminen nykytutkimuksen valossa näyttää vaikuttavan ihmiskehoon.

Pikaisiin nauramisiin
Pikaisiin oppimisiin.

Inspiroituneesti,
Henna & Jepa
Varaa paikkasi heti!

Ilmoittaudu mukaan