power-to-be-you

Rakkauden voima 2017SYKSYN RAKKAUDEN VOIMA -BILEET: 14.10.2017
MIKÄ? Power to Be you – Elämän Voima

MILLOIN? Lauantaina 14.10.2017 klo 18-24

MISSÄ? Balderinsali. Aleksanterinkatu 12, 00170 Helsinki.

DRESS CODE: Sexy + villasukat!

LIPUT: Osta liput Tiketistä!

Bileet ovat vain aikuisille (K18).

Power to Be you on inspiroiva päihteetön tapahtuma, joka yhdistää luentoja, lyhyitä harjoituksia, esityksiä, teatteria, livemusaa ja tanssibileet DJ:n johdolla.

Ohjelmassa on tunnetusti luvassa lyhyitä osallistavia luentoja alati inspiroivilta erialojen osaajilta. Osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

Tapahtumassa on myös kahvila, josta voit ostaa ravintorikasta pikkupurtavaa, jossa voit nauttia oleilemalla ja tutustumalla uusiin ihmisiin.

Edellisinä vuosina mukana inspiroimassa ovat olleet mm. Saara Aalto, Emma Salokoski, Kirsi Ranto, Kylli Kukk, Hannamaaria, Aleksi Litovaara, DJ Soma, Erkki Palviainen, Kirsi Salo, Saana & Risto, Teemu Syrjälä, Mikko Kemppe, Sandhja, Heikki Harju, ja tapahtuman inspiraattori Henna Länsipää.

divine love event power to be you helsinki

Mukana menossa:


Raittiusyhdistys


Kaikki luennot sisältävät lyhyitä helppoja harjoituksia. Luentojen välissä luomme nostavan tunnelman musiikilla ja tanssien. Osallistuminen on vapaaehtoista ja voit istua myös turvallisesti tuolissasi koko tapahtuman ajan.

Dress code sexy (plus villasukat!), mutta voit pukeutua niin kuin tuntuu parhaimmalta. Elämä on sinun käsissäsi. Luvassa elämäsi bileet!!!

Tulet tapaamaan uusia ihmisiä, saamaan paljon inspiroivaa ajateltavaa, uusia työvälineitä voida paremmin. Löydä tiesi avoimempaan ja vapautuneempaan olemiseen ja pääset kunnolla tanssimaan niin halutessasi. Hanat auki kunnolla –tapahtuma on muuten täysin päihteetön– eli revittelemme entistä paremmassa nosteessa raakakakun voimalla!

power to be you tapahtuma
DJ SOUL SANNA! Saa sun lanteen liikkumaan!! Ja tanssikansan hurrrmaantumaan!!!
power to be you tapahtuma
Tarkoituksenamme on vähän herätellä meissä kaikissa olevaa voimakasta elämän energiaa! Kukapa meistä ei haluaisi nautinnollisempaa ja antoisampaa elämää. Tule ja koe elämäsi bileet!

power to be you tapahtumapower to be you tapahtumapower to be you tapahtuma
Ensimmäistä kertaa mukana?

Niille joille tämä tyyppiset tapahtumat ovat täysin uutta, voimme kertoa, että olet turvassa, voit myös tulla taka-alalla tarkkailemaan, nauttimaan kahvilan antimista ja vaan ihmettelemään mitä elämä voi sinulle tarjota. Kaikkiin osallistaviin harjoituksiin saa osallistua jos haluaa, tapahtumassa on taukoja ja isosta salista pääsee milloin vain pienempään salin kahvilan puolelle hengähtämään.

power to be you tapahtuma
Olet todella lämpimästi TERVETULLUT! Tämä on syksyn 2017 ehkä päräyttävin, mielenkiintoisin ja kyllä – ehkä se kaikista kuumin tapahtuma

Kutsu ystäväsi mukaan!!!!
On aika aloittaa elämä omassa voimassasi!!

Mukana huikea ja aika kuuma joukko mielenkiintoisia esiintyjiä myös 2017 bileissä!! Kohta kuulet lisää!

power to be you tapahtuma

BE THERE!!

Liput tulossa myyntiin lähempänä – Pysykää kuulolla!


power-to-be-you

Rakastamme välitöntä tunnelmaa, aitoja kohtaamisia ja lämminhenkisiä ihmisiä. Tervetuloa mukaan!


OSTA LIPUT TIKETISTÄ!