yrityksen hyvinvointi


—Yrityksen ja sen ihmisten hyvinvointiin ja inspiraatioon—


henna lansipaa

MITÄ? Hyvinvointiin ja inspiraation tähtäävä päivä, painopiste suunnitellaan yhdessä!

MIKSI? Työtiimin virkistämiseen ja tuottavuuden lisäämiseen ja ilon nostamiseen.

MISSÄ? Ihan missä vain.

MILLOIN: Sopimuksen mukaan.

KESTO? 2-6h

HINTA? Sopimuksen mukaan.

Pyydä tarjous tästä

Virkistyspäivä tuo voittajafiilistä ja hauskuutta päiväänne ja saa tiimin puhaltamaan yhteen hiileen. Se saa tuntemaan hyvää oloa, herättää uusia ideoita ja nostaa arvostuksen tunnetta. Se sisältää tarpeen ja yrityksen oman idean mukaan mm. valmennusta, ryhmäyttäviä ja osallistavia tehtäviä, naurun vapauttavaa voimaa, kannustusta ja arvostusta herättäviä harjoituksia, rentoutus- ja luottamusharjoituksia. Tiimin hiomista tiiviimmäksi ja toimivammaksi.

Päivä voi sisältää halutessanne hulluttelua, spontaania olemista ja luovaa fiilistä tai ihan oikeaa asiaa. Mitä sinun tiimi tarvitsee voidakseen paremmin?

Ota yhteyttä ja räätälöidään sinun
yrityksellesi juuri sopiva päivä.


yrityksen hyvinvointi helsinki

Mahtava Veikkauksen tiimi!
Takana onnistunut, voimauttava ja avaava kolmen tunnin tiimivalmennus!

Tiimivalmennukset, 1h-3h


Tiimi toimivaksi, tiimi tuottavaksi. Tiimillä pitää olla sopivasti hauskaa ja sopivasti inspiraatiota, riittävästi luottamusta ja lujasti ammattitaitoa. Miten sinun tiimisi voi? Mitkä elementit ovat sinun tiimillesi tärkeimmät?

Valmennus auttaa tiimiä toimimaan paremmin yhteen, voimaan hyvin. Se saa tiimiläisten tarpeet ja osaamisen paremmin esille ja tunteen siitä, että jokainen on tärkeä. Arvostus lähtee myös tiimin sisältä, eikä vain johtoportaasta. Kun tiimiläisillä on hyvä olla, myös tuottavuus paraneet, sairastelut vähenee ja ilmapiiri selkiytyy ja saa tunnelman, että puhallamme yhteen hiileen. Otetaan sille ylävitonen!

Tiimivalmennus aihe tulee tilaajalta. Aiheet ja aika suunnitellaan yhdessä, tarkastellen ongelmakohtia ja niihin sopivia ratkaisuja. Valmennus on ratkaisukeskeinen ja innostava. Ratkaisut löytyvät aina tiimiltä itseltään.

Voit tilata valmennuspaketit tai tilata vain yhden kerran valmennuksen. Hinta määräytyy käytettävän ajan ja henkilömäärän mukaan.

yrityksen hyvinvointi helsinki

Onnistunut huippu tiimipäivä Suomenlinnassa
Isobar mainostoimiston kanssa. Ootte mahtavia!

Luennot

“Kuinka monta kertaa olet nukahtanut luennolla tai nähnyt kun joku alkaa pilkkimään. Minä en—en ainakaan omilla luennoillani.”

—Henna Länsipää

Aktiiviluento pitää ihmiset hereillä, saa uusia näkökulmia, auttaa voimaantumaan ja sisäistämään kuulemansa. Uudet tiet ovat rohkeita varten, haluan rohkaista kaikkia kulkemaan omia polkujaan, luottamaan rohkeasti itseensä ja elämäänsä.

Luennot ovat voimistava ja hauskoja ja aktiivisia. Varaudu liikkumaan. Aktiiviluento kestää sovitusti 20min-1,5h.

Luentojen aiheena mm.
Inspiraation Voima
Autenttinen ja rohkea minä
Itsevarmuus esiintyjänä
Ilo on minun puolellani
Nauran ja voin hyvin


Ota yhteyttä ja räätälöidään sinun yrityksellesi juuri sopiva päivä.


Ota yhteyttä