Ruskan Lumo -voimavaellus


MILLOIN & MISSÄ?
Tietoa tulossa myöhemmin, seuraa ilmoittelua

HINTA: 
Sisältää: jooga- ja meditaatioharjoitukset,opastukset, saunomisen, ruuat erämaassa, yöpymisen. Majoittuminen yhteishuoneissa.

Ilmoittaudu mukaan!

Rentoudu, luomoudu ja täytä voimavarasi.


Tunnelmallinen voimavaellus vie sinut erämaahan Suomessa ja Ulkomailla. Rentoudu, luomoudu ja täytä voimavarasi. Päivät sisältävät jooga- ja luontoyhteysharjoituksia, meditaatiota, henkistä valmennusta, sienien ja marjojen poimintaa. Oppaanasi tällä matkalla ovat kokeneet kulkijat Aksana Kurola ja Henna Länsipää.

Kotiin vietäväksi saat joogan tuomaan kokonaisvaltaista hyvinvointia, luontoyhteyden vahvistamaan stressivapaata ja tasapainosta olemista. Meditaation osaksi pysymistä omassa ytimessäsi, mielen hallintaa, vahvaa lempeyttä itseämme kohtaan sekä oman voiman tunteen ja keinot pysyä siinä.

Päivien aikana teemme joogaharjoitusta kaksi kertaa päivässä, retkeilemme erämaan upeassa luonnossa, meditoimme, annamme naurun virrata ja syvennymme itseemme pienin voimauttavin harjoituksin – ennen kaikkea opimme itsestämme ja omasta viisaudestamme lumoavassa Lapin luonnossa.

Joogasalina toimii niin tunturit kuin vanhan metsävartijan hirsiseinäinen pirtti.

Retriitillä tarjoillaan luonnon antimia ja herkkullisia kasvisherkkuja, paljon luomua ja paikallisia Lapin tuotteita käyttäen.

Retriitti sisältää
jooga- ja meditaatioharjoitukset,opastukset, saunomisen, ruuat erämaassa, yöpymisen. Majoittuminen yhteishuoneissa.Varaa paikkasi heti!


Ilmoittaudu mukaan!